2ο Δελτίο Τύπου ΑΣ ΜΩΛΟΣ 11 2019

2019 002

Σε τροχιά υλοποίησης το πρόγραμμα κατάρτισης των 15 συμμετεχόντων, του Αγροτικού Συνεταιρισμού κελυφωτό φυστίκι Μώλου –Θερμοπύλες, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Σικελία της Ιταλίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του  προγράμματος Erasmus plus, με κωδικό σχεδίου  2019-1-EL01-KA102-061213 και τίτλο:ECO friendly innovations in Pistachio Production

Περισσότερα...

ECO friendly innovations in Pistachio production

3 logos

Ο  Αγροτικός Συνεταιρισμός Κελυφωτό Φιστίκι Μώλου- Θερμοπύλες σας προσκαλεί στην 1η συνάντηση προετοιμασίας των συμμετεχόντων στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα  επαγγελματικής κατάρτισης, ERASMUS +, VET- KA1, με τίτλο :  

Περισσότερα...

ECO friendly innovations in Pistachio production - 2η συνάντηση

3 logos

Ο  Αγροτικός Συνεταιρισμός Κελυφωτό Φιστίκι Μώλου- Θερμοπύλες σας προσκαλεί στην 2η συνάντηση προετοιμασίας των συμμετεχόντων στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα  επαγγελματικής κατάρτισης, ERASMUS +, VET- KA1, με τίτλο :  

Περισσότερα...

ECO friendly innovations in Pistachio Production

ECO friendly innovations in Pistachio Production

Υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση του εγκεκριμένου χρηματοδοτούμενου σχεδίου Erasmusplus του  Α.Σ. ΚΕΛΥΦΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΜΩΛΟΥ-ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, με κωδικό σχεδίου: 2019-1-EL01-KA102-061213 και τίτλο:

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

pist

Λαμβάνοντας υπόψη :

  1. Τη Νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία του ΑΣ Μώλου.

2.Το έγγραφο του δικαιούχου φορέα, περί αποδοχής Υλοποίησης του εγκριθέντος χρηματοδοτούμενου Σχεδίου κινητικότητας KA1 VET με Τίτλο:  “ECO friendly innovations in Pistachio Production και κωδικό: 2019-1-EL01-KA102-061213

3.Την από 18/7/2019 υπογραφείσα σύμβαση επιχορήγησης του σχεδίου, μεταξύ του ΙΚΥ και του Συνεταιρισμού.

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Α.Σ. ΜΩΛΟΥ καλεί τους παραγωγούς –μέλη του ή /και το προσωπικό αυτών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΚΕΛΥΦΩΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ, KATA ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3-9/11/2019 ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΝΤΕ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

 DSCN8350

Ο Συνεταιρισμός μας ιδρύθηκε για την όσο το δυνατόν πολύπλευρη & καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του, αλλά και των συνεργαζόμενων παραγωγών, στον καλύτερο δυνατό βαθμό (από πλευράς αγοράς εφοδίων, εγκρίσεων απαραίτητων φυτοφαρμάκων, συμβουλών και οδηγιών πάνω στην καλλιέργεια της φιστικιάς και τέλος την καλύτερη διάθεση του προϊόντος μας).
Στόχος της επιστολής αυτής είναι να ενημερώσει τους φιστικοπαραγωγούς των γύρω νομών σχετικά με την δυνατότητα απλής συνεργασίας μαζί μας, ή και εγγραφής στην Οργάνωση Παραγωγών μας.

Περισσότερα...

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου συνοδευόμενος από τους βουλευτές Φθιώτιδας, κ.κ. Καραναστάση Απόστολο και Μιχελή Αθανάσιο, επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Κελυφωτό Φιστίκι Μώλου – Θερμοπύλες» στην Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας στο πλαίσιο περιοδείας του στον νομό Φθιώτιδας.

Περισσότερα...

LIFE AgroStrat «Αειφόρες στρατηγικές για τη βελτίωση σοβαρά υποβαθμισμένων αγροτικών περιοχών»


Σε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο του Κάστρου της Λαμίας παρουσιάστηκαν τα δύο σημαντικά επιτεύγματα του έργου LIFE Agrostrat για την περίοδο 2012 -2017 με τίτλο «Αειφόρες στρατηγικές για την βελτίωση σοβαρά υποβαθμισμένων περιοχών: το παράδειγμα της καλλιέργειας κελυφωτού φυστικιού».

Περισσότερα...

Πρόσκληση - Πρόγραμμα

 

Οι φορείς υλοποίησης του έργου LIFE AgroStrat “Αειφόρες στρατηγικές για τη βελτίωση σοβαρά υποβαθμισμένων αγροτικών περιοχών: Το παράδειγμα της καλλιέργειας του κελυφωτού φιστικιού (Pistachia vera L.)” σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα στις 17 Δεκεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάστρου Λαμίας,

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Συμμετοχή στη Sial Paris 2014

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.