ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

 DSCN8350

Ο Συνεταιρισμός μας ιδρύθηκε για την όσο το δυνατόν πολύπλευρη & καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του, αλλά και των συνεργαζόμενων παραγωγών, στον καλύτερο δυνατό βαθμό (από πλευράς αγοράς εφοδίων, εγκρίσεων απαραίτητων φυτοφαρμάκων, συμβουλών και οδηγιών πάνω στην καλλιέργεια της φιστικιάς και τέλος την καλύτερη διάθεση του προϊόντος μας).
Στόχος της επιστολής αυτής είναι να ενημερώσει τους φιστικοπαραγωγούς των γύρω νομών σχετικά με την δυνατότητα απλής συνεργασίας μαζί μας, ή και εγγραφής στην Οργάνωση Παραγωγών μας.

Περισσότερα...

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου συνοδευόμενος από τους βουλευτές Φθιώτιδας, κ.κ. Καραναστάση Απόστολο και Μιχελή Αθανάσιο, επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Κελυφωτό Φιστίκι Μώλου – Θερμοπύλες» στην Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας στο πλαίσιο περιοδείας του στον νομό Φθιώτιδας.

Περισσότερα...

LIFE AgroStrat «Αειφόρες στρατηγικές για τη βελτίωση σοβαρά υποβαθμισμένων αγροτικών περιοχών»


Σε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο του Κάστρου της Λαμίας παρουσιάστηκαν τα δύο σημαντικά επιτεύγματα του έργου LIFE Agrostrat για την περίοδο 2012 -2017 με τίτλο «Αειφόρες στρατηγικές για την βελτίωση σοβαρά υποβαθμισμένων περιοχών: το παράδειγμα της καλλιέργειας κελυφωτού φυστικιού».

Περισσότερα...

Πρόσκληση - Πρόγραμμα

 

Οι φορείς υλοποίησης του έργου LIFE AgroStrat “Αειφόρες στρατηγικές για τη βελτίωση σοβαρά υποβαθμισμένων αγροτικών περιοχών: Το παράδειγμα της καλλιέργειας του κελυφωτού φιστικιού (Pistachia vera L.)” σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα στις 17 Δεκεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάστρου Λαμίας,

Περισσότερα...

Συμμετοχή στη Sial Paris 2014


Από την Κυριακή 19 Οκτώβρη μέχρι την Πέμπτη 23 Οκτώβρη βρεθήκαμε στο Παρισι στο Pavilion 2, Stand 2M-134, στην Διεθνή Έκθεση Τροφιμων SIAL PARIS 2014 , εκθέτοντας τα προϊόντα του συνεταιρισμού μας

Περισσότερα...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.