2019 002

Σε τροχιά υλοποίησης το πρόγραμμα κατάρτισης των 15 συμμετεχόντων, του Αγροτικού Συνεταιρισμού κελυφωτό φυστίκι Μώλου –Θερμοπύλες, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Σικελία της Ιταλίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του  προγράμματος Erasmus plus, με κωδικό σχεδίου  2019-1-EL01-KA102-061213 και τίτλο:ECO friendly innovations in Pistachio Production

 Θέμα της κατάρτισης, που θα διαρκέσει 7 ημέρες συνολικά(3-9/11/2019), η βιολογική καλλιέργεια και η παραγωγή οργανικών προϊόντων από κελυφωτό φυστίκι, με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

     Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν σεμινάρια από καθηγητές-ερευνητές του Πανεπιστημίου του Παλέρμο, ενώ επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις παραγωγής και συσκευασίας εταιρειών κελυφωτού φιστικιού, που εφαρμόζουν καινοτομίες και καλές πρακτικές.

 Αρωγός  και συμπαραστάτης στην ποιοτική υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. εγκριθέντος σχεδίου, είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών-Εθνικός Φορέας διαχείρισης  των προγραμμάτων Erasmus + στην Ελλάδα.

banner

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.